Tenten

Tent huren voor een event, beurs of feest?

Ben je op zoek naar een stijlvolle tent om te huren voor een evenement, festival, beurs, industriële toepassing of een uitgebreid privé feest? Amusivent biedt een ruim assortiment aan: kadertenten, pagodetenten, stretchtenten, aluhallen en meer.

Ontdek ons aanbod aan event- en feesttenten of neem contact op met ons voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tent voor jouw specifieke behoeften.

kadertent Boogtent Terras

Een kadertent huren voor uw event?

Kadertenten zijn de perfecte oplossing voor elk feest of event. Het zijn stevige en veilige tenten die onder alle omstandigheden de perfecte uitstraling geven.

Kadertenten of aluhallen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes en kunnen uitgebreid worden met plankenvloer, cassettevloer, aluminium deur, transparant dakzeil enz. Wij geven graag advies over het type tent dat het beste past bij uw event!

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende types kadertenten:

Meer Info
Pagodetenten gekoppeld op tuinfeest

Pagodetent huren voor uw feest

Pagodetenten zijn onze duvel-doet-al! Ze zijn compact, snel te bouwen en bovendien heel erg stevig en weersbestendig. Door ze te koppelen kan je een hele ruime tent bekomen.

Of je nu een kassa nodig hebt voor een festival, of een tent voor een tuinfeest, of zelfs een demostand op een beurs, je kan het zo gek niet bedenken of de pagodetent is de perfecte oplossing!

Meer Info

Een stretchtent op uw feest?

Stretchtenten zijn de laatste jaren enorm in opmars omwille van hun charmante en landelijke uitstraling. Bovendien zijn ze erg makkelijk te bouwen op locaties waar je niet zo eenvoudig bij kan.

Samen met onze vertrouwde partners maken we dan ook dé perfecte keuze voor een stretchtent op jouw event!

Meer Info