Tenten

Tent huren voor een event, beurs of feest?

Ben je op zoek naar een stijlvolle tent om te huren voor een evenement, festival, beurs, industriële toepassing of een uitgebreid privé feest? Amusivent biedt een ruim assortiment aan: kadertenten, pagodetenten, stretchtenten, aluhallen en meer.

Ontdek ons aanbod aan event- en feesttenten of neem contact op met ons voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tent voor jouw specifieke behoeften.

festivaltent huren

Een festivaltent huren voor uw event?

Organiseert u deze zomer een festival? Wilt u graag een festivaltent huren om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Bij Amusivent, dé specialist in tentenverhuur, hebben we een ruim assortiment festivaltenten die aan al uw wensen voldoen.  

 Amusivent maakt het huren van een festivaltent eenvoudig. Met ons gevarieerd aanbod vindt u snel de perfecte tent die naadloos aansluit bij de noden van uw festival. 

Meer Info
Transparante kadertent voor evenement Gemeente Evergem

Kadertent huren

Een kadertent huren voor uw event?

Kadertenten zijn de perfecte oplossing voor elk feest of event. Het zijn stevige en veilige tenten die onder alle omstandigheden de perfecte uitstraling geven.

Kadertenten of aluhallen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes en kunnen uitgebreid worden met plankenvloer, cassettevloer, aluminium deur, transparant dakzeil enz. Wij geven graag advies over het type tent dat het beste past bij uw event!

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende types kadertenten:

Meer Info
Pagodetenten gekoppeld op tuinfeest

Pagodetent huren

Pagodetent huren voor uw evenement of feest

Bent je op zoek naar een unieke, stijlvolle tent voor jouw volgende evenement? Of je nu een festival, beurs of een tuinfeest organiseert, Amusivent biedt een perfecte oplossing.

Pagodetenten zijn onze duvel-doet-al! Ze zijn compact, snel te bouwen en bovendien heel erg stevig en weersbestendig. Door ze te koppelen kan je een hele ruime tent bekomen.

Ontdek ons aanbod pagodetenten en vraag vandaag nog jouw offerte aan.

Meer Info
Stretchtent huren Met Zijwanden

Stretchtent huren

Een stretchtent huren op uw bedrijfsevent, beurs of feest?

Bij Amusivent begrijpen we de essentie van het creëren van een buitengewone sfeer voor uw bedrijfsevenementen. Of u nu een zakelijke beurs, bedrijfsfeest, of een speciaal bedrijfsevenement plant, onze stretchtenten bieden de perfecte oplossing.

Meer Info