Technieken

Techniek, ons ding!

Als totaalorganisator weet Amusivent als geen ander dat er nog veel meer komt kijken bij een evenement dan enkel de tent. U kunt dus ook bij ons terecht voor het interieur en alle technische aspecten die horen bij het evenement.

Vele zaken nemen we zelf in handen, voor andere zaken werken we samen met onze betrouwbare en vaste partners, maar u kunt slechts met één contactpersoon uw hele feest of evenement regelen.


Verwarming en airco

Om de tent te verwarmen werken wij meestal met indirecte verwarming die de warme lucht in de tent blaast. Met de thermostaat kunt u de temperatuur zelf regelen. Bovendien is deze oplossing geheel geurvrij in de tent!

Tijdens de zomermaanden kunnen tenten uiteraard ook heel warm worden. Met behulp van een warmtepomp zijn we in staat om ook koeling te brengen op de warmste dagen.

Verwarming en airco

sanitair

Sanitair

Onze nette toiletwagens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bovendien bestaan er oplossingen om deze toiletwagens naadloos te laten aansluiten op uw tent. Elke situatie vraagt een andere aanpak, dus dit bespreken wij graag met u.


Video, licht en geluid

Bijna elke tent vraagt ook audiovisuele technieken. Hierbij is niet alleen de kwaliteit, maar vooral ook veiligheid van belang. Niet alles kan en mag zomaar in een tent gehangen worden. Wij werken steeds volgens de technische voorwaarden van de tent en kunnen u een heel professioneel aanbod doen van zowel video, licht en geluid voor uw evenement.

video, licht en geluid

Stroomgeneratoren

Onze stroomgeneratoren zijn toestellen van de laatste generatie, met respect voor de meest recente CO2-normen. Ze zijn bovendien zo zuinig mogelijk en bestaan in heel stille varianten. Ook de vermogens variëren en kunnen we samen bepalen in functie van uw project.

Samen met een gekeurde mazouttank en eventueel een automatische navulling via sensoren kunnen we u de perfecte service bieden!