Totaalconcept

Onze manier van werken

Een onvergetelijk event begint hier. Van een toonaangevend bedrijfsfeest tot een exclusief en tot in de puntjes afgewerkt huwelijksfeest, het kan allemaal. Zelfs voor verenigingen die met beperktere middelen toch een mooi event willen neerzetten, hebben we oplossingen op maat.

Om aan ieders noden te voldoen, bieden wij twee formules aan om samen te werken.

tent huren en toebehoren

1. Verhuur van materialen

U huurt een tent en eventueel inrichting, maar u zorgt zelf voor de organisatie, catering, personeel, enzovoort. Een formule die wat meer werk vraagt van uw kant, maar die uiteraard budgetvriendelijk is.

2. Totaalorganisatie

Wij tekenen samen met u het concept uit voor uw feest, en u laat de volledige organisatie over aan onze zorgen. Indien nodig zorgen wij zelfs voor eventcatering, DJ, en alle praktische en logistieke zaken. Het kost wel een centje, maar u bent vrij van alle zorgen en kunt zelf optimaal genieten, zowel voor, tijdens als na het event!

Offerte aanvragen

Bedrijfsevenementen

Wenst u binnenkort een bedrijfs- of personeelsfeest te organiseren? Wij help u graag bij de opzet hiervan. U kan bij ons terecht voor het huren van de geschikte tent(en) maar ook voor de volledige organisatie van uw bedrijfsevent.

Bedrijven
Voorstelling nieuw concept Arcelor Mittal
tent huren huwelijk

Privéfeesten

Heeft u binnenkort een groot of klein feest op de planning staan? Maar u weet niet waar te beginnen om uw huwelijksfeest, communiefeest, jubilieum … te organiseren?

Particulieren

Vereniging

Organiseert uw vereniging binnenkort een groot feest of kermisevent? Dat betekent heel wat werk, veel vrijwilligers, maandenlange voorbereiding waar bovendien heel wat vrije tijd of vakantiedagen naartoe gaat. En ook nog eens puzzelen om alles budgettair rond te krijgen.

Wij helpen u graag een handje vooruit. Wij hebben een aanbod gericht op verenigingen, scholen en organisaties.

Verenigingen
tent huren voor vereniging