Over ons

Wij bouwen uw event

Team

Naast een heleboel ​freelance medewerkers -die wij écht op handen dragen- zijn dit de mensen die er dagelijks voor zorgen dat uw feest in goede handen is:


Het prille begin

Vanuit de wereld van DJ en verhuur van licht en geluid hebben Tom Van der Vennet en Kenneth Viellard elkaar eind de jaren `90 op regelmatige basis ontmoet op gemeenschappelijke projecten en feesten. Hun gezamenlijke passie groeide uit tot een hechte samenwerking tussen twee leveranciers.

De geboorte van Amusivent

Het duo kreeg steeds meer de vraag of ze naast DJ en licht en geluid ook nog voor aanvullende diensten konden zorgen, zoals verhuur van tenten, meubilair, enzovoort. Zo werd in 2016 Amusivent geboren. Een samenstelling van amuseren-muziek-event die blijkbaar goed in de mond lag, want op korte tijd was de naam echt gekend in de regio. Beide zaakvoerders gaven op dat moment hun fulltime job op om in het nieuwe avontuur te springen. Reeds eind 2016 (foto) namen ze hun intrek in de huidige magazijnen in Evergem.

Het bedrijf groeide dag na dag, op een gezonde en goed doordachte manier. Terwijl Kenneth zich concentreert op alle logistieke vraagstukken, de op- en afbouw van evenementen en alle technische aspecten, is Tom vooral bezig met het commerciële en financiële luik van Amusivent. Een onmiskenbare tandem waarbij ze elk vanuit hun specifieke kennis, interesses en vaardigheden elke organisatorische uitdaging aankunnen.

Doorzettingsvermogen

De coronacrisis die in de evenementensector heel wat stokken in de wielen stak, bleek voor Amusivent een moment van nieuwe opportuniteiten. Naast de bouw en organisatie van een groot vaccinatiecentrum hebben heel wat alternatieve activiteiten ervoor gezorgd dat het bedrijf sterker staat dan voorheen.

Vandaag is Amusivent een synoniem voor de verhuur professionele tenten en totaalorganisatie van zowel bedrijfs- als privé evenementen. Een verhaal dat ondersteund wordt door projectleider Keanu en de rest van een schitterend team van medewerkers. Van administratie en personeelsplanning tot onderhoud, op- en afbouw, elk van onze medewerkers is een belangrijke schakel zonder wie Amusivent vandaag niet zou zijn wat het is.

Vandaag en morgen

Samen en met heel veel fierheid realiseren we vandaag dan ook de mooiste projecten voor onze klanten! En dit willen we blijven doen de komende jaren, met een focus op kwaliteit, afwerking en stiptheid. Een dagelijkse uitdaging voor het hele team!