Tenten

festivaltent huren

Een festivaltent huren voor uw event?

Organiseert u deze zomer een festival? Wilt u graag een festivaltent huren om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Bij Amusivent, dé specialist in tentenverhuur, hebben we een ruim assortiment festivaltenten die aan al uw wensen voldoen.  

 Amusivent maakt het huren van een festivaltent eenvoudig. Met ons gevarieerd aanbod vindt u snel de perfecte tent die naadloos aansluit bij de noden van uw festival. 

Festivaltenten te huur 

Kadertent huren

Kadertenten bieden de perfecte harmonie tussen ruimte en elegantie voor uw festival. Dankzij hun strakke lijnen en moderne uitstraling brengen ze een chique ambiance op uw festival.

Onze kadertenten zijn beschikbaar in diverse afmetingen van minimaal 3 tot maximaal 20 meter breed, waardoor u eenvoudig de ideale tent huurt die past bij de omvang van uw evenement. De populaire en veelgebruikte kadertenten zijn tevens perfect voor het creëren van stijlvolle bars op festivals.

Vraag uw offerte
kadertent

Pagodetent huren

Op zoek naar een overdekte bar of andere stijlvolle oplossing? Dan is een pagodetent huren een uitstekende keuze. Met zijn spits toelopende dak en kenmerkende uitstraling is deze tent een absolute blikvanger.

Het voordeel van een pagodetent huren is dat je meerdere pagodetenten naast elkaar kan plaatsen, zo kunnen wij steeds een oplossing op maat bieden. Op zoek naar een overdekte bar? Dan is een pagodetent een uitstekende keuze!

Festivaltent huren
pagodetent huren

Strechtent huren

Voor een moderne en flexibele festivaltent raden we aan om een stretchtent te huren. Deze tenten passen zich moeiteloos aan elke omgeving aan en bieden een eigentijdse uitstraling.

Dankzij de veelzijdige opstellingen zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor u de perfecte setting creëert voor uw festival.

Vraag uw offerte
stretchtent huren

Festivaltoebehoren huren

Tentvloer huren

Een stabiele ondergrond is essentieel voor het comfort en de veiligheid van uw festivalgangers. Ontdek onze verschillende tentvloeren die speciaal ontworpen zijn om een solide basis te bieden voor uw festivaltent. Of het nu op gras, zand of een harde ondergrond is, onze tentvloeren zorgen voor de juiste ondersteuning en stabiliteit. Vraag vandaag nog uw offerte aan om een tentvloer te huren.

Betonblokken om tenten te verankeren

Veiligheid staat voorop bij Amusivent, en daarom verhuren we ook betonblokken om de tenten stevig te verankeren. Ideaal voor festivals op diverse terreinen, zodat uw festivaltenten altijd stabiel en veilig staan.

tentvloer huren
betonblokken

Prijs om een festivaltent te huren?

Wenst u een correcte prijs om een festivaltent te huren? Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan op basis van uw noden. Amusivent helpt u graag bij om de geschikte festivaltent en toebehoren te selecteren die perfect passen bij uw specifieke behoeften en budget. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat en zet de eerste stap naar een succesvol evenement!

 

Realisaties festivaltenten

festival tent huren
festivaltent huren
Festivaltent huren
festivaltent huren
kermistent
Kadertent 15m
Kadertent 15x30m (binnenkant)
Tent Aluhal
Aluhal Pagode Huren
Aluhal Glazen Wand
Aluhal 15m Met Ramen
Aluhal 60x60 Partyland

Onze garanties voor een perfecte samenwerking

  • U ontvangt altijd een correcte en transparante offerte die u digitaal kunt ondertekenen
  • Onze op- en afbouwploegen zijn steeds op het afgesproken moment ter plaatse
  • Wij vertrekken niet zonder dat de klant én wijzelf tevreden zijn
  • De eindfactuur is nooit een verrassing, want eventuele wijzigingen zijn steeds gecommuniceerd

Overtuigd?

Bel ons op +32 (0)9 296 47 50 of vul ons formulier in

OFFERTE AANVRAGEN